Vacature voor Beheerder

woensdag 16 augustus 2017 11:34

De Bestuursdienst Ommen-Hardenberg is voor de afdeling Maatschappelijk Domein, multifunctioneel centrum “Carrousel” in Ommen op zoek naar een Beheerder. Het betreft een vacature voor 12-18 uur en voor de duur van ½ jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Als beheerder van de Carrousel ben je gastheer voor de bezoekers. Je ziet toe op een correct gebruik van de accommodatie en de materialen en treedt corrigerend op bij onjuist gebruik. Je voert (klein) onderhoud  en reparaties uit en verzorgt de schoonmaak. Je werkt volgens een rooster afwisselend overdag, ‘s avonds en in de weekenden.

U kunt reageren op deze vacature tot en met 26 augustus.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.