Waar woont u als u 80 bent?

vrijdag 03 november 2017 19:11

Waar woont u als u 80 bent? Met die vraag ging Joke Schonewille van het Samen Doen-team de straat op in Ommen. De overheid wil graag dat we zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Maar hoe denken mensen daar eigenlijk zelf over? En denken ze daar ├╝berhaupt wel over na?

Op maandagmiddag 13 november houdt de gemeente vanaf 14.30 uur de bijeenkomst 'Lang zult u wonen'. Wat kunt u zelf doen om zo lang mogelijk in uw eigen woning te blijven wonen? Verschillende bedrijven en organisaties geven op 13 november informatie en uitleg over de mogelijkheden.

Een bouwkundig adviseur geeft praktische tips en adviezen om de woning niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler te maken. De bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum de Kern in Ommen. De toegang is gratis.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.