Afscheidsreceptie burgemeester Bas Verkerk op 14 december

donderdag 07 december 2017 08:46

Bas Verkerk neemt op donderdag 14 december afscheid als waarnemend burgemeester van de gemeente Ommen. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Bas Verkerk begon op 18 mei 2017 als waarnemend burgemeester van de gemeente Ommen. Op zondag 17 december eindigt zijn waarnemerschap.

Op donderdag 14 december houdt de gemeente Ommen een informele afscheidsreceptie. De receptie begint om 16.00 uur in het gemeentehuis Ommen. Om 18.00 uur is het einde van de receptie.

Hans Vroomen volgt Bas Verkerk op als burgemeester van de gemeente Ommen. Hij wordt op maandag 18 december be├źdigd/ge├»nstalleerd door de Commissaris van de Koning in Overijssel. 

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.