Gewijzigde openingstijden ROVA-milieubrengstation

maandag 04 december 2017 16:26

In verband met de feestdagen gelden in december en januari gewijzigde openingstijden voor het ROVA-milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen.

Het ROVA-milieubrengstation is op de volgende dagen gesloten:

  • Maandag 25 december 2017
  • Dinsdag 26 december 2017
  • Maandag 1 januari 2018

Afvalkalender 2018
Met ingang van 2018 geldt een nieuwe afvalkalender. De nieuwe kalender is nu al online beschikbaar op www.rova.nl/afvalkalender. Hierin ziet u eenvoudig en snel of de afvalinzameling op uw adres het komende jaar wijzigt. Voor de afvalkalender kunt u ook gebruikmaken van de gratis ROVA-app voor uw smartphone.

Met vragen kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum. Dit kan telefonisch via 038 427 37 77, of online op www.rova.nl/contact.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.