Wethouder trakteert winkelend publiek op koek en zopie

vrijdag 01 december 2017 08:44

Wethouder Ilona Lagas trakteert zaterdag 2 december winkelend publiek in Ommen op koek en zopie. Zij wil hiermee iets terugdoen voor de niet te voorkomen hinder die het winkelend publiek ondervindt van de bouwprojecten in het centrum van Ommen.

Het centrum van Ommen is in ontwikkeling. Er wordt momenteel volop gebouwd op meerdere plekken in het centrum. De ontwikkelaar en bouwers proberen overlast voor winkelend publiek zoveel mogelijk te voorkomen. Alle winkels zijn ook tijdens de bouwwerkzaamheden bereikbaar.

Het is echter niet te voorkomen dat er door bouwwerkzaamheden toch enige hinder ontstaat. Bijvoorbeeld door bouwverkeer of doordat mensen om moeten lopen. Als compensatie voor deze niet te voorkomen hinder trakteert wethouder Ilona Lagas zaterdag 2 december, ter hoogte van Intertoys, het winkelend publiek tussen 11.00 en 15.00 uur op koek en zopie. Deze traktatie wordt mogelijk gemaakt door de Ommense ondernemers.

Bouwprojecten in Ommen

De appartementen die momenteel aan de Vechtkade gebouwd worden, krijgen steeds meer vorm. Ook op het 11 April Plein wordt gebouwd. Hier is woonwinkelcomplex De Vrijheid in aanbouw.

Aan de Varsenerstraat is de bouw gestart van een woonwinkelcomplex waar de Ommer HEMA zich vestigt. Begin 2018 krijgt de openbare ruimte rond de bouwprojecten een compleet nieuwe inrichting.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.