Verspreiding van de gemeentegids

maandag 22 januari 2018 15:30

De gemeentegids is verspreid in de gemeente Ommen. In de gids vindt u informatie over de gemeente en over verenigingen en instellingen die in de gemeente Ommen actief zijn.

Heeft u geen gemeentegids ontvangen en stelt u hier toch prijs op? Stuur dan een mail naar gemeentegids@ommen-hardenberg.nl, of bel met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0529. U krijgt dan alsnog een exemplaar toegestuurd.

U kunt tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ook zelf een exemplaar van de gemeentegids afhalen bij de balie van de Publieksdienst.

Digitale gids
De gemeentegids is ook digitaal te benaderen via de website en vanaf uw mobiele telefoon. Op deze website vindt u alle beschikbare informatie uit de gids. Met uw mobiele telefoon kunt u gratis de gemeentegids-app downloaden. Hiervoor is een iPhone, iPod touch, iPad, Android smartphone of tablet vereist. Het voordeel hiervan is dat u op alle plekken de meest actuele informatie tot uw beschikking heeft.

Het actueel houden van gegevens is belangrijk voor de vermelde organisaties en verenigingen. Zij kunnen wijzigingen online doorgeven en deze worden direct verwerkt op de site en in de app en uiteraard in de nieuwe gids van volgend jaar.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.