Inloopbijeenkomst werkzaamheden herinrichting Varsenerstraat op 20 februari

donderdag 08 februari 2018 15:09

De gemeente Ommen houdt op dinsdag 20 februari een inloopbijeenkomst over de uitvoering van de herinrichtingswerkzaamheden aan de Varsenerstraat. De bijeenkomst vindt plaats tussen 17.30 en 19.00 uur in zalencentrum de Kern aan de Bouwstraat 23 en is voor iedereen toegankelijk.

Tijdens de inloopbijeenkomst krijgt u meer informatie over de werkwijze, fasering en bereikbaarheid van de Wethouder Paarhuisstraat, Varsenerpoort, Vechtkade en het 11 Aprilplein. 

Onlangs heeft aannemingsbedrijf NONAK uit Ommen opdracht gekregen voor de herinrichting van de Varsenerstraat, gedeelte Wethouder Paarhuisstraat-Varsenerpoort en het 11 Aprilplein. De uitvoering is gepland in de periode eind februari tot juli 2018.

De uitvoerders van Nonak en medewerkers van de gemeente zijn 20 februari aanwezig om uitleg te geven over de werkwijze, fasering en bereikbaarheid tijdens de uitvoering. U kunt vrij inlopen en informatie vragen aan de aanwezige experts.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.