Inmiddels 50 reisdocumenten aan huis bezorgd in de gemeente Ommen

dinsdag 13 februari 2018 16:29

Deze week werd in Ommen het 50ste reisdocument aan huis bezorgd. Vanaf november vorig jaar is het mogelijk reisdocumenten die zijn aangevraagd bij gemeente Ommen aan huis te laten bezorgen. Inwoners zijn erg enthousiast over deze nieuwe manier van dienstverlening.

“Na de aanvraag bij het gemeentehuis in Ommen kreeg ik de mogelijkheid voor thuisbezorging van het paspoort. Ideaal in deze tijd waarin we veel producten aan huis laten bezorgen.” aldus ontvanger van het 50ste reisdocument Marc Steen uit Ommen. 

Na de aanvraag van het reisdocument bij de gemeente neemt het bezorgbedrijf Dynalogic per e-mail of telefonisch contact op over het moment van bezorging. Op de dag zelf wordt de uiteindelijke bezorgtijd doorgegeven. Het document wordt na een handtekening van de ontvanger actief gemaakt. Op deze manier worden de documenten, afhankelijk van de bezorgafspraak, binnen 6 dagen thuisbezorgd. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk de reisdocumenten op te halen bij de Publieksdienst van de gemeente aan Chevalleraustraat 2 in Ommen.

Nog leuker is het om na ontvangst van het reisdocument vast te bedenken waar je naartoe wilt gaan met je paspoort: “Deze zomer gaan we met ons gezin naar Frankrijk. Over een aantal jaren willen we graag wat meer verre reizen gaan maken. Dan gaat dit paspoort me hopelijk nog op veel plaatsen brengen”, aldus Marc Steen. 

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.