Onderzoek naar koopgedrag gestart in gemeente Ommen

19 september 2023, 13:50

Gemeente Ommen en provincie Overijssel zetten zich samen met winkeliers in voor een aantrekkelijk centrum en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is het belangrijk om regelmatig onderzoek te doen naar koopgedrag.

Daarom is deze week in een groot deel van Nederland een onderzoek gestart. Gemeente Ommen doet hier ook aan mee. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en andere aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden.

Deelnemers gezocht

Deze week ontvangt een groep inwoners van de gemeente Ommen een uitnodiging voor dit onderzoek. Via de persoonlijke link in de brief kunnen zij de vragenlijst invullen. De inwoners die deze uitnodiging ontvangen zijn willekeurig geselecteerd.

Heeft u geen brief ontvangen? Ook dan kunt u meedoen aan het onderzoek! Ga naar www.startvragenlijst.nl/koopgedrag en vul de vragenlijst in. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaukaarten van €25,- verloot.

Meer informatie

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research. De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het koopstromenonderzoek 2023.

Meer informatie over het onderzoek? Ga dan naar www.koopstromen.nl of neem contact op door te mailen naar info@koopstromen.nl.