Uitnodiging informatieavond Omgevingswet

27 november 2023, 13:18

Vanaf 1 januari 2024 werken gemeente, provincies, waterschappen, en andere overheidsorganisaties met de nieuwe Omgevingswet. Ook in Ommen krijgen we hiermee te maken. De Omgevingswet bundelt alle regels voor wat u buiten ziet, ruikt en hoort. Denk aan regels voor nieuwe gebouwen of huizen, maar ook regels over geluid en geur bij nieuwe plannen. Als inwoner of ondernemer in de gemeente Ommen kunt u te maken krijgen met deze nieuwe wet. Bijvoorbeeld als u uw huis wilt verbouwen of uw bedrijf wilt uitbreiden.

We vertellen u meer tijdens een informatieavond op 29 november

Op woensdagavond 29 november organiseert gemeente Ommen een informatieavond. We vertellen meer over de Omgevingswet, de nieuwe manier om een vergunning aan te vragen, het omgevingsplan, de Wkb en wat u verder van de Omgevingswet gaat merken. Ook kunt u vragen stellen.

  • Dag: Woensdagavond 29 november
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur, u kunt langskomen op een moment dat het u uitkomt
  • Locatie: Carrousel Ommen

Bent u hierbij aanwezig? Meld u aan

Wilt u langskomen tijdens de informatieavond? We zien uw aanmelding graag tegemoet. Aanmelden kan via de knop op deze pagina. Heeft u vooraf al specifieke vragen over de Omgevingswet? Laat het dan alvast weten, dan kunnen we ons daarop voorbereiden.

De bijeenkomst heeft plaatsgevonden. Dit betekent dat aanmelden niet meer mogelijk is.