Samen Fitter Verder

Samen met sport- en beweegaanbieders, onderwijsorganisaties, organisaties op het gebied van welzijn en gezondheid en de gemeente zijn wij gekomen tot het Sport- en Preventieakkoord Samen Fitter Verder! Het akkoord vind je hier onder. Dit betekent dat we starten met de uitvoeringsfase van het akkoord.

Voor het realiseren van de ambities en concrete acties en speerpunten uit dit akkoord heeft de rijksoverheid uitvoeringsbudget beschikbaar gesteld.
Voor Ommen is dat € 10.000,- per jaar voor de periode 2020 – 2023. Daarnaast is voor de ondersteuning van verenigingen budget beschikbaar in de vorm van deskundigheidsbevordering, begeleiding en scholing. Dit zijn services en vertegenwoordigen een waarde van € 6.000,- per jaar voor diezelfde periode.

Heb jij een idee dat goed past bij de ambities, concrete acties en speerpunten van Samen Fitter Verder!?
Via Vitaal Ommen vindt u meer informatie over hoe en wanneer u een plan kan indienen.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dat kan door een mail te sturen naar samenfitterverder@ommen.nl of door contact op te nemen met Nienke Weijdeman op telefoonnummer 0523 – 788850. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Samen Fitter Verder!? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar samenfitterverder@ommen.nl of volg ons op Instagram en Facebook.

Blijf gezond, sportief en in beweging!