Formulier melding bij Samen Doen

Stel uw vraag aan Samen Doen

Hebt u hulp nodig bij bijvoorbeeld het opvoeden en opgroeien van kinderen? Of bij het organiseren van uw huishouden? Bij woningaanpassingen of het rijden naar dagactiviteiten? Stel dan uw vraag aan Samen Doen. Welke gegevens vult u in? – Eerst de (contact)gegevens van de persoon die hulp nodigt heeft. Dit zijn uw eigen gegevens als u hulp voor uzelf vraagt. – Daarna een toelichting op de situatie van deze persoon. – Tot slot de gegevens van een contactpersoon. Bijvoorbeeld als u het formulier voor iemand anders invult. Na het invullen van dit formulier neemt een medewerker van de gemeente binnen 5 werkdagen contact met u op.

Voor wie is de hulp?

Let op: vraagt u hulp aan voor iemand anders? Vul dan hier de (contact)gegevens in van de persoon waarvoor u hulp vraagt. Verderop in dit formulier vult u als contactpersoon uw eigen gegevens in.
Wat is uw voor- en achternaam?(Vereist)
Adres(Vereist)

Uw situatie

Gegevens contactpersoon

Krijgt u ondersteuning van bijvoorbeeld een familielid, vrienden of kennissen? Dan kunt u hieronder gegevens invullen van één van deze contactpersonen.
Naam
is deze persoon op de hoogte dat u hem/haar als contactpersoon opgeeft?

Verzend uw gegevens

Ongeacht uw keuze ontvangt u in ieder geval een kopie van uw melding per e-mail. Als u aan heeft gegeven digitaal met Samen Doen te willen communiceren dan zullen wij zoveel mogelijk gebruikmaken van ons burgerportaal.
Wilt u digitaal met Samen Doen communiceren?
Verklaring(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.