Let op: het maken van een afspraak is gratis!

De afgelopen periode hebben we meerdere klachten binnen gekregen van inwoners die te veel kosten hebben gemaakt voor het inplannen van afspraken en het aanvragen van documenten. Dit gebeurt via externe partijen.

Tegen betaling plannen zij afspraken in en versturen ze herinneringsbrieven wanneer (reis)documenten bijna verlopen zijn. Wij werken als gemeente niet samen met deze partijen. U kunt zelf, veilig en gratis, een afspraak maken met ons. Ook versturen wij en het RDW kosteloos herinneringsbrieven wanneer uw rijbewijs of reisdocument bijna verlopen is. Het is dus niet nodig en zelfs af te raden om dit via externe partijen te doen.


Afspraak maken

Bij de Publieksdienst van de gemeente Ommen kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De Publieksdienst is gevestigd aan de Chevalleraustraat 2 in Ommen. Bij de Publieksdienst kunt u alleen terecht op afspraak. U hoeft zo niet te wachten.

  • U ziet in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn.
  • U kunt voor meerdere personen tegelijk een afspraak maken.
  • U kunt uw afspraak op een later moment online wijzigen of annuleren. Dat kan via de link in de bevestigingsmail.
  • U kunt een afspraak ook telefonisch maken via 14 0529.

Maak online een afspraak

Afspraak maken met Bouwen en Wonen

Indien u iets wilt bouwen en u heeft hier vragen over? dan kunt u contact opnemen met de gemeente via 14 0529.

Afspraak maken met ATC-Dienstenbedrijf en EKT

Om een afspraak met de volgende teams te maken, kunt u bellen naar het nummer 14 0529, of een e-mail sturen. Een consulent neemt vervolgens contact met u op om een dag en tijdstip af te spreken.

Informatiezuil

In het gemeentehuis van Ommen aan de Chevalleraustraat 2 vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u zich aanmelden door middel van de informatiezuil.

U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact op met de Publieksdienst van de gemeente Ommen. Dit kan telefonisch via 14 0529 (kengetal niet nodig). U kunt ook gebruikmaken van het online contactformulier.

Afspraak maken

Het is mogelijk om online een afspraak te maken met de gemeente. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de gemeente via 14 0529.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.