Gewijzigde dienstverlening vanwege coronavirus

Ook wij hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierdoor is het nu niet mogelijk om online een afspraak te maken met de gemeente. Ook kan het helaas iets langer duren voordat u een reactie van ons krijgt. Wij hopen op uw begrip.

U kunt na 6 april 2020 weer een afspraak maken met de gemeente. In dringende gevallen kunt u voor een afspraak bellen met de gemeente op 14 0529.

Voor afspraken die al zijn ingepland, zoeken we waar mogelijk een nieuwe datum. Hebt u online een afspraak gemaakt met de gemeente? Dan nemen wij hierover contact met u op.

Telefonische bereikbaarheid
Wij blijven telefonisch bereikbaar. Wel kan het helaas iets langer duren voordat u een medewerker aan de telefoon krijgt.

U kunt bellen ons bellen op 14 0529. U kunt uw vraag ook stellen via chat, WhatsApp, Facebook, Twitter. Of u kunt ons online een bericht sturen.

Afspraak maken met Bouwen en Wonen

Indien u iets wilt bouwen en u heeft hier vragen over? dan kunt u contact opnemen met de gemeente via 14 0529.

Afspraak maken met ATC-Dienstenbedrijf en EKT

Om een afspraak met de volgende teams te maken, kunt u bellen naar het nummer 14 0529, of een e-mail sturen. Een consulent neemt vervolgens contact met u op om een dag en tijdstip af te spreken.

Informatiezuil

In het gemeentehuis van Ommen aan de Chevalleraustraat 2 vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u zich aanmelden door middel van de informatiezuil.

U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact op met de Publieksdienst van de gemeente Ommen. Dit kan telefonisch via 14 0529 (kengetal niet nodig). U kunt ook gebruikmaken van het online contactformulier.

Afspraak maken

Het is nu niet mogelijk om online een afspraak te maken met de gemeente. U kunt telefonisch contact opnemen met de gemeente via 14 0529.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.