Afspraak maken

Bij de Publieksdienst van de gemeente Ommen kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De Publieksdienst is gevestigd aan de Chevalleraustraat 2 in Ommen. Bij de Publieksdienst kunt u alleen terecht op afspraak. U hoeft zo niet te wachten.

  • U ziet in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn.
  • U kunt voor meerdere personen tegelijk een afspraak maken.
  • U kunt uw afspraak op een later moment online wijzigen of annuleren. Dat kan via de link in de bevestigingsmail.
  • U kunt een afspraak ook telefonisch maken via 14 0529.

Maak online een afspraak

Afspraak maken met Bouwen en Wonen

Indien u iets wilt bouwen en u heeft hier vragen over? dan kunt u contact opnemen met de gemeente via 14 0529.

Afspraak maken met Samen Doen

Voor vragen op het gebied van wonen, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij het Samen Doen team. U kunt er terecht met vragen over uzelf of iemand waar u voor zorgt of u kunt uw zorgen en signalen kwijt over iemand in uw omgeving.

Samen Doen is te bereiken via het centrale telefoonnummer van de gemeente: 14 0529 en het mailadres samendoenommen@ommen.nl.

Afspraak maken met ATC-Dienstenbedrijf en EKT

Om een afspraak met de volgende teams te maken, kunt u bellen naar het nummer 14 0529, of een e-mail sturen. Een consulent neemt vervolgens contact met u op om een dag en tijdstip af te spreken.

Informatiezuil

Als u een afspraak heeft met de Publieksdienst kunt u zich bij binnenkomst aanmelden door middel van de informatiezuil.

U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact op met de Publieksdienst van de gemeente Ommen. Dit kan telefonisch via 14 0529 (kengetal niet nodig). U kunt ook gebruikmaken van het online contactformulier.

Afspraak maken

Het is mogelijk om online een afspraak te maken met de gemeente. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de gemeente via 14 0529.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.