Afspraak maken

Bij de Publieksdienst van de gemeente Ommen kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De Publieksdienst is gevestigd aan de Chevalleraustraat 2 in Ommen. Heeft u een vraag? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag.

Voor uw bezoek aan de Publieksdienst van de gemeente Ommen dient u eerst een afspraak te maken. U hoeft zo niet te wachten en krijgt sneller een antwoord.

Als u voor uw bezoek eerst online een afspraak maakt, kunnen de medewerkers van de Publieksdienst alvast uw voorstel toetsen aan regels en wetgeving, of een specialist of een vakafdeling raadplegen. Hierdoor kunt u direct zo volledig mogelijk worden geïnformeerd.

Bij het maken van een afspraak ziet u in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn. Een gemaakte afspraak is bovendien op een later moment online te wijzigen of te annuleren.

Aanvraag

Maak online een afspraak

Let op:

  • Het is mogelijk om voor meerdere personen tegelijk een afspraak te maken.
  • U kunt alleen een afspraak maken voor de gemeente waar u staat ingeschreven.

Informatiezuil
In Ommen vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u gebruik maken van de informatiezuil. U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact op met de Publieksdienst van de gemeente Ommen. Dit kan telefonisch via 14 0529  (kengetal niet nodig). U kunt ook gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.