Openingstijden

Bij de Publieksdienst van de gemeente Ommen kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De Publieksdienst is gevestigd aan de Chevalleraustraat 2 in Ommen. Heeft u een vraag? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag.

In het gemeentehuis van Ommen vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u gebruik maken van de informatiezuil. U kunt zich ook melden bij de informatiebalie. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.
 
Maak online een afspraak
Heeft u een vraag? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek aan de Publieksdienst eerst online een afspraak. Wilt u voor meerdere personen een afspraak maken? Dan dient u per persoon een afspraak te maken.

Betalen alleen met pinpas
Bij de balies van de Publieksdienst is het uitsluitend mogelijk om te betalen met uw pinpas. Betalen met pin verloopt vlot, en is bovendien veiliger.

Huisregels
De gemeente Ommen hanteert een aantal huisregels. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

Centraal publieksnummer

Voor alle vragen en handelingen heeft de gemeente één centraal publieksnummer. Dat is het verkorte telefoonnummer 14 0529 (kengetal niet nodig). Iedereen kan dit 6-cijferige telefoonnummer bellen. Dat geldt ook voor mobiele bellers.

Vanuit het buitenland is het 6-cijferige telefoonnummer nog niet te gebruiken. Als u de gemeente Ommen vanuit het buitenland wilt bellen, kunt gebruik maken van het telefoonnummer: 0031 529 459 100 .

Publieksdienst locatie Ommen

Bezoekadres
Chevalleraustraat 2
7731 EE Ommen

Openingstijden
Bij de Publieksdienst kunt u op de onderstaande tijdstippen alleen op afspraak terecht. Een afspraak maakt u online, of via het telefoonnummer 14 0529. Het is aan het loket alleen mogelijk om te betalen met pin.

Maak online een afspraak 

Op afspraak:
Maandag: 08.30 - 17.00 uur *
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 19.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 12.30 uur

* Voor WMO-adviesvragen is er op maandag van 08.30 tot 12.30 uur vrije inloop.

Telefoon en e-mail
Telefoon: 14 0529
E-mail: via contactformulier

De Publieksdienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.