Uw bezoek aan de gemeente

Bij de Publieksdienst van de gemeente Ommen kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag.

Bezoekadres:
Chevalleraustraat 2
7731 EE Ommen

In het gemeentehuis van Ommen vindt u alle loketten op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u gebruik maken van de informatiezuil. Hier kunt u aangeven wat de aanleiding is voor uw bezoek. U wordt dan direct doorverwezen naar het juiste loket.

Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.
 
Maak eerst een afspraak
Voor uw bezoek aan de Publieksdienst van de gemeente Ommen dient u eerst een afspraak te maken. Dit kan online, of telefonisch via het nummer 14 0529.

Bij het maken van een afspraak ziet u in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn. Een gemaakte afspraak is bovendien op een later moment online te wijzigen of te annuleren. Het is mogelijk om voor meerdere personen tegelijk een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Betalen alleen met pinpas
Bij de balies van de Publieksdienst is het uitsluitend mogelijk om te betalen met uw pinpas. Betalen met pin verloopt vlot, en is bovendien veiliger.

Huisregels
De gemeente Ommen hanteert een aantal huisregels. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

Openingstijden

De Publieksdienst van de gemeente Ommen is, op afspraak, op de volgende moment open:

Maandag: 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 19.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 12.30 uur