Gemeentegids

In de gemeentegids van Ommen vindt u (contact)gegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen binnen de gemeente. Daarnaast bevat de gids informatie over onder meer allerlei publieke en gemeentelijke diensten.

De gids gratis digitaal beschikbaar. Hierop vindt u alle beschikbare informatie uit de gids.

Naar de digitale gemeentegids

De gemeentegids is ook te bekijken vanaf uw mobiele telefoon. Met uw mobiele telefoon kunt u gratis de gemeente-gidsApp downloaden. Hiervoor is een iPhone, iPod touch, iPad of Android smartphone of tablet vereist.

Wijzigingen doorgeven

Het actueel houden van gegevens is belangrijk voor de vermelde organisaties en verenigingen. U kunt wijzigingen online doorgeven. Deze worden direct verwerkt op de site en in de app en uiteraard in de nieuwe gids van volgend jaar.

Papieren versie

Wilt u een papieren versie van de gemeentegids? U kunt een exemplaar kosteloos ophalen bij de Publieksdienst van het gemeentehuis.

U kunt ook een papieren gemeentegids aanvragen via de Publieksdienst van de gemeente Ommen. Dit kan telefonisch op 14 0529, of per e-mail via gemeentegids@ommen-hardenberg.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.