Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

De gemeente Ommen maakt deel uit van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg (BOH). Binnen deze organisatie werken de ambtenaren voor zowel de gemeente Ommen als Hardenberg samen.

De ambtelijke fusie tussen de gemeente Ommen en de gemeente Hardenberg is vanaf 10 juli 2012 van start gegaan om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en taken efficiĆ«nter uit te kunnen voeren. 

De gemeenten Ommen en Hardenberg zijn volledig zelfstandig met elk een eigen gemeenteraad, een eigen college van burgemeester en wethouders en een eigen gemeentelijk beleid.

Lees meer over de BOH op www.ommen-hardenberg.nl.

TitelTypeGrootteDownload
Organogram PDF284 KBDownload

Toekomst

Het college van Burgemeester en Wethouders van Hardenberg heeft op 5 december 2017 bekendgemaakt uit de Gemeenschappelijke Regeling Bestuursdienst Ommen-Hardenberg te willen treden. Via onderstaande links en documenten leest u meer informatie hierover.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Ommen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.