Werken bij

De gemeente Ommen is een kleine, slagvaardige en flexibele organisatie. Wij zoeken de samenwerking met inwoners, bedrijven en organisaties op. Luisteren naar uw wensen en zoeken samen met u naar manieren om deze wensen te realiseren.

In het visiedocument Ommer Motief hebben inwoners, organisaties en ondernemers de koers van Ommen tot 2030 aangegeven. De medewerkers van Ommen 4.0, zijn vooral ontwikkelaars op die thema's. De gemeenteraad wil voor, door en met de samenleving ambities uit het Bestuursakkoord 2018 – 2022 realiseren. Dit vraagt om medewerkers die breed inzetbaar zijn en verbindende ontwikkelaars, doeners en denkers zijn.


Vacatures


Stages

We vinden het belangrijk dat mensen die een vak leren ook de kans krijgen om praktijkervaring op te doen. Daarom bieden we jaarlijks een aantal stage- en afstudeerplekken aan. Dit doen we door ons aanbod bekend te maken bij het middelbaar en hoger beroepsonderwijs en bij de universiteiten. Een open stage- of afstudeerverzoek kan ook. Je verzoek, voorzien van een motivatie en CV, ontvangen we graag via gemeente@ommen.nl.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Functieboek gemeente Ommen PDF1,27 MBDownload
Houtskoolschets gemeente Ommen PDF4,88 MBDownload

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.