De Vlierbrink Fase 1C - Inspraak

Vanaf donderdag 22 februari 2018 ligt de inspraakversie van het 'Beeldkwaliteitsplan De Vlierbrink Fase 1C' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 4 april 2018.

Het plan heeft betrekking op uitgifte Fase 1C van De Vlierbrink in woonwijk De Vlierlanden te Ommen.

Het beeldkwaliteitsplan wordt met ingang van donderdag 22 februari 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Ommen.

Inspraakreactie geven

Bij het voorontwerp van een ruimtelijk plan kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren een inspraakreactie geven. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier
  • Mondeling bij de Publieksdienst
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen, onder vermelding van de naam van het betreffende bestemmingsplan

Beeldkwaliteitsplan PDF13,89 MBDownload