Herziening De Maat-Koesteeg - Ontwerp

Vanaf donderdag 21 juni 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Wonen, herziening De Maat-Koesteeg, Ommen' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 1 augustus 2018.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op percelen gelegen aan De Maat en de Koesteeg in Ommen en is bedoeld om één woning aan de Koesteeg en één woning aan De Maat mogelijk te maken in plaats van twee woningen aan de Koesteeg.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 21 juni 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Ommen.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Toelichting PDF2,09 MBDownload
Regels PDF1,10 MBDownload