Theaters

In de gemeente Ommen zijn twee theatervoorzieningen: de theaterzaal in multifunctioneel centrum de Carrousel en het openluchttheater Besthemenerberg.

De Stichting Theater Carrousel brengt voorstellingen biedt een gevarieerd programma aan: van cabaret, muziek en toneel tot kindervoorstellingen en dialectavonden.

Het theater beschikt over 264 zitplaatsen. De zaal is opgebouwd met vijftien oplopende rijen en een balkon met zes oplopende rijen.

Het theater is te vinden aan de Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. Voor meer informatie en het volledige programma kunt u kijken op de website www.theatercarrousel.nl.

Bostheater Ommen

Naast het theateraanbod in de Carrousel is er ook het Bostheater Ommen. De voorstellingen in het openluchttheater worden verzorgd door de Stichting Bostheater Ommen.

Het Bostheater Ommen is een amfitheater midden in het bos. Geheel gerenoveerd in 2013 met plaats voor drieduizend mensen. Het is gelegen op de Besthemerberg.

Het aanbod in dit openluchttheater is divers. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn er voorstellingen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bostheaterommen.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.