Woning kavel in Ommen

Website Wonen In Ommen

Sinds begin 2021 heeft de gemeente Ommen haar eigen website waarop gemeentelijke kavelverkoop wordt georganiseerd. Waar u voorheen alle informatie over bouwkavels op deze website kon vinden kunt u nu terecht op www.woneninommen.nl

Beschikbare kavels

Voor de actuele projecten gaat u naar de projectpagina. Hier vindt u een overzicht van de momenteel beschikbare gevels in de gemeente en een inzicht in het toekomstige aanbod. 

Blijft op de hoogte

Op de website kunt u zich inschrijven al geïnteresseerde op de verschillende beschikbare projecten. Na uw inschrijving ontvangt u van ons automatisch updates over het project in de mailbox. Ook vindt u diverse tips die u kunnen helpen bij het bouwen van uw eigen huis. 

Contact met het woonteam

Verder is er een pagina ingericht waarop u de antwoorden kunt vinden op de meest gestelde vragen. Indien het antwoord op uw vraag er toch niet tussenstaat. Vult u dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op. Of mail naar woonteam@ommen.nl


Woonteam

Heeft u interesse in een bouwkavel in de gemeente Ommen? Het woonteam van de gemeente ondersteunt u stap voor stap bij het aankoopproces.

Meer informatie

Regelingen

Als u wilt bouwen of kopen, maar daarbij financiële ondersteuning nodigt heeft, kunt u mogelijk gebruik maken van één van de beschikbare regelingen.

Meer informatie

Stappenplan

Als u een nieuwe woning wilt bouwen, zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Met dit stappenplan wordt u alvast op weg geholpen.

Meer informatie