Inloopuren

Voor vragen op het gebied van wonen, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij het Samen Doen team. U kunt er terecht met vragen over uzelf of iemand waar u voor zorgt of u kunt uw zorgen en signalen kwijt over iemand in uw omgeving.

Wanneer u bij ons komt met een vraag, krijgt u een vast contactpersoon. Met deze persoon bespreekt u uw situatie. Hierbij helpen we u om een oplossing te zoeken. We kijken eerst wat u zelf kunt doen en wat u kunt doen met hulp van mensen uit uw omgeving. Wanneer dit geen oplossing biedt, kijken we of u hulp van professionals nodig heeft.

Uw contactpersoon is de toegang naar ondersteuning en hulp. Samen Doen is dichtbij u in de buurt zodat u makkelijk en snel hulp kunt krijgen als dat nodig is. Het kan zijn dat u hiervoor een bijdrage moet betalen, maar dat hoort u altijd vooraf.

Het Samen Doen team Ommen houdt regelmatig inloopuur. Bekijk hieronder een overzicht met de locaties waarin ze plaatsvinden. Wilt u liever op een ander moment komen, maak dan een afspraak. Dat kan telefonisch via 14 0529, of via e-mail op samendoen@ommen.nl.

Ommen

  • Dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur en 17.00 tot 19.00 uur in de Carrousel aan de Chevalleraustraat 8.
  • Donderdag van 09.00 tot 11.00 uur in de Carrousel aan de Chevalleraustraat 8.

Lemele

  • Eerste woensdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur in de Schakel aan de Lemelerweg 74.

Beerzerveld

  • Eerste donderdag van de maand van 09.00 tot 11.00 uur in het KultĂ»rhus aan de Van Alewijkstraat 36 in Beerzerveld.

Samen Doen

Voor vragen op het gebied van wonen, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij het Samen Doen-team.

Inloopuren

Het Samen Doen-team houdt inloopuren op verschillende locaties. Bekijk een overzicht met inloopuren.