Inloopuren

Voor vragen op het gebied van wonen, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij het Samen Doen team. U kunt er terecht met vragen over uzelf of iemand waar u voor zorgt of u kunt uw zorgen en signalen kwijt over iemand in uw omgeving.

Wanneer u bij ons komt met een vraag, krijgt u een vast contactpersoon. Met deze persoon bespreekt u uw situatie. Hierbij helpen we u om een oplossing te zoeken. We kijken eerst wat u zelf kunt doen en wat u kunt doen met hulp van mensen uit uw omgeving. Wanneer dit geen oplossing biedt, kijken we of u hulp van professionals nodig heeft.

Uw contactpersoon is de toegang naar ondersteuning en hulp. Samen Doen is dichtbij u in de buurt zodat u makkelijk en snel hulp kunt krijgen als dat nodig is. Het kan zijn dat u hiervoor een bijdrage moet betalen, maar dat hoort u altijd vooraf.

Het Samen Doen team Ommen houdt regelmatig inloopuur. Bekijk hieronder een overzicht met de locaties waarin ze plaatsvinden. Wilt u liever op een ander moment komen, maak dan een afspraak. Dat kan telefonisch via 14 0529, of via e-mail op samendoen@ommen.nl.

Ommen

  • Dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur en 17.00 tot 19.00 uur in de Carrousel aan de Chevalleraustraat 8.
  • Donderdag van 09.00 tot 11.00 uur in de Carrousel aan de Chevalleraustraat 8.

Samen Doen

Voor vragen op het gebied van wonen, inkomen, welzijn en zorg kunt u terecht bij het Samen Doen-team.

Inloopuren

Het Samen Doen-team houdt inloopuren op verschillende locaties. Bekijk een overzicht met inloopuren.