Mijn Taxi op Maat

Het Wmo-vervoer in de gemeente Ommen wordt verzorgd door Mijn Taxi op Maat. Mijn Taxi op Maat rijdt tot een maximale afstand van 25 kilometer. Het vervoer is van deur tot deur waarbij de chauffeur u voor de deur ophaalt en voor de deur afzet.

Met Mijn Taxi op Maat kunt u het gehele jaar reizen op alle dagen van de week van 06.00 tot en met 23.59 uur. Dagelijks kunt u tussen 06.00 en 23.59 uur telefonisch een rit reserveren voor Mijn Taxi Op Maat.

Reserveren kan telefonisch via: 0900 84 12.
Of digitaal via het online reserveringsformulier.

Aanvragen vervoerspas

Een vervoerspas vraagt u aan bij uw eigen gemeente. Om te weten of u in aanmerking komt voor een indicatie, kunt u contact opnemen met het Samen Doen-team van de gemeente Ommen via het telefoonnummer 14 0529.

Op de website van Mijn Taxi op Maat leest u meer informatie over de beschikbare ritvormen, de tarieven en regels rondom bagage en personen die u mee wilt laten reizen.

Vervoersgebied

Mijn Taxi Op Maat rijdt in de gemeenten Dalfsen, Olst-Wijhe, Ommen, Hardenberg, Staphorst en Zwartewaterland. De ritten worden verzorgd door Munckhof uit Horst en hebben een maximale afstand van 25 kilometer.

Wilt u verder reizen dan 25 kilometer dan kunt u gebruik maken van Valys. Meer informatie over Valys kunt u vinden op www.valys.nl. U kunt ook bellen met Valys. Het nummer is 0900 96 30.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.