Beursvloer Ommen

Op donderdag 1 november 2018 vindt tussen 17.00 en 19.00 uur voor de derde keer de Beursvloer plaats. Ondernemers, verenigingen en stichtingen kunnen op de Beursvloer  met elkaar handelen met gesloten portemonnee. Met als resultaat: winst voor iedereen!

Locatie Beursvloer Ommen:

Praktijkschool De Maat
Baron van Fridaghstraat 137 in Ommen

Diensten en middelen wisselen
Het doel van de Beursvloer is om op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om daarmee de kracht van de lokale samenleving in Ommen te versterken.

Bedrijven en vrijwilligersorganisaties wisselen met gesloten portemonnee onderling diensten en middelen uit. Ondernemers uit Ommen kunnen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid bij de lokale samenleving tonen door verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Als tegenprestetatie verlenen verenigingen en stichtingen een dienst aan ondernemers. 

Deelname is gratis
Bedrijven, verenigingen en stichtingen hebben tijdens de Beursvloer anderhalf uur de tijd om met elkaar te bespreken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk matches tussen vraag en aanbod tot stand komen. Deelname aan Beursvloer Ommen is gratis.

Aanmelden
Organisaties en ondernemers kunnen zich aanmelden voor Beursvloer Ommen via de website www.beursvloerommen.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.