Inloopavonden voor vragen over WOZ

dinsdag 20 februari 2018 08:43

De gemeente Ommen verstuurt in februari de aanslagen voor de gemeentelijke belastingen. Bij het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen ontvangt u ook een WOZ-beschikking met uw nieuwe WOZ-waarde. Voor het beantwoorden van vragen over deze WOZ-waarde houdt de gemeente een aantal inloopavonden.

Als u het niet eens bent met de WOZ-waarde, dan kunt u een bezwaarschrift schrijven. Maar vaak is dat helemaal niet nodig. Tijdens extra avondopenstellingen bij de Publieksdienst in het gemeentehuis van Ommen kunnen wij uw vraag snel behandelen.

U bent van harte welkom en kunt met uw vragen terecht bij een WOZ-medewerker. De extra avondopenstellingen vinden plaats op de volgende data:

  • Maandag 26 februari van 18.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 1 maart van 18.00 tot 20.00 uur
  • Maandag 5 maart van 18.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 8 maart van 18.00 tot 20.00 uur

Ook kunt u uw vraag tijdens reguliere openingstijden van het gemeentehuis telefonisch stellen. In de meeste gevallen kunnen we uw vraag direct afhandelen.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.