Meld je nu aan voor de Kunst Cultuurweek Ommen 2018

donderdag 22 februari 2018 13:40

In de afgelopen 5 jaren heeft de gemeente Ommen meegedaan aan de landelijke Week van de Amateurkunst (WAK). Een week met een gevarieerd cultureel programma, georganiseerd door een lokale werkgroep. Vanaf dit jaar gaat het evenement verder onder een nieuwe naam: Kunst en Cultuurweek Ommen. Culturele organisaties en individuele kunstenaars kunnen zich nu opgeven op mee te doen in de week van 26 mei tot en met 3 juni.

De Kunst  Cultuurweek Ommen biedt je de kans om jezelf als kunstenaar of als culturele organisatie te presenteren aan anderen. Bijvoorbeeld door op te treden, een concert uit te voeren, een open repetitie bij te laten wonen door belangstellenden, een expositie te houden, een lezing te geven of  een workshop te organiseren. Je kunt er tijdens de Kunst Cultuurweek Ommen voor kiezen om zelf een activiteit op een leuke locatie te bedenken, maar aansluiten bij een bestaand evenement is ook mogelijk. 

Activiteiten
In de Kunst Cultuurweek Ommen 2018 staan inmiddels al verschillende activiteiten op het programma: 26 mei 2018 is het de “Ommer Bachdag”. Op verschillende locaties in Ommen vinden dan verschillende activiteiten plaats die allemaal in het teken staan van de componist Bach. Op 27 mei organiseert Stichting Vechtdalkunsten een Montmartre in het centrum van Ommen.  In het laatste weekend van de Kunst Cultuurweek Ommen organiseert Space Art op 2 en 3 juni een Vliegerfestival en is er op 2 juni een workshop Ommerschans in Atelier Witharen. 

Aanmelden

Je kunt je tot 2 maart aanmelden bij Lummy Boer door een mail te sturen naar lummy.boer-tigelaar@ommen-hardenberg.nl

De gezamenlijke activiteiten maken dat Ommen van 26 mei t/m 3 juni 2018 bruist van de culturele activiteiten!

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.