Afspraak maken met ATC-Dienstenbedrijf en EKT

vrijdag 16 maart 2018 14:33

De medewerkers van ATC-Dienstenbedrijf en het Expertise en Kennisteam van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg zijn met ingang van maandag 26 maart werkzaam in het gemeentehuis van Hardenberg. Om u goed van dienst te kunnen zijn, werken zij vanaf deze dag alleen nog op afspraak. Het Samen Doen-team blijft wel in het LOC-gebouw.

Het ATC-Dienstenbedrijf en het Expertise en Kennisteam (EKT) van de afdeling Maatschappelijk Domein van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg zijn op dit moment nog gevestigd in het Lokaal Opleidingen Centrum (LOC) in Hardenberg. Het EKT bestaat uit de teams Inkomen, Leerplicht, RMC, Leerlingenvervoer en de backoffice Wmo en Jeugd.

Afspraak maken
In het weekeinde van zaterdag 24 maart verhuizen deze onderdelen naar het gemeentehuis aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg. Vanaf maandag 26 maart kunt u op de volgende twee manieren een afspraak maken:

1. Telefonisch via 14 0529

2. Per e-mail op de volgende adressen:

Aanmelden bij de informatiezuill
Op de dag van uw afspraak kunt u zich bij binnenkomst in het gemeentehuis in Hardenberg aanmelden door middel van de informatiezuil.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.