Gratis compost op zaterdag 17 maart

vrijdag 09 maart 2018 00:00

Tijdens de landelijke compostdag kunt u als inwoner van de gemeente Ommen op zaterdag 17 maart gratis compost ophalen. Met deze actie bedanken de gemeente Ommen en ROVA de inwoners voor hun inspanning om het GFT-afval goed te scheiden.

U kunt het gratis compost zaterdag 17 maart van 09.00 tot 11.00 uur ophalen bij het ATC Ommen aan de Drift 2 in Ommen (op bedrijventerrein 'De Rotbrink').

Elke inwoner van de gemeente ontvangt ontvangt maximaal twee zakken per voertuig. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Bij het ophalen van het gratis compost moet u zich kunnen identificeren als inwoner van de gemeente. Ook dient u voor elke zak compost de compostbon uit te printen en ingevuld in te leveren.

Bezoek voor meer informatie de website www.rova.nl/compostdag.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.