Inloopbijeenkomst N348 Raalte naar Ommen

dinsdag 20 maart 2018 09:33

Bent u nieuwsgierig naar de plannen voor de N348 tussen Raalte en Ommen? Kom dan op woensdag 4 april naar de inloopbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst komt u meer de weten over de het ontwerp, de werkzaamheden en de planning en kunt u vragen stellen aan medewerkers van de provincie Overijssel en de aannemer BAM.

De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog teveel ongelukken gebeuren. Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten.

De inloopbijeenkomst wordt op woensdag 4 april 2018 van 16.00 tot 20.00 uur gehouden in Reimink café & zalen aan de Dorpsstraat 2 in Lemelerveld.

Meer informatie vindt u op de website www.overijssel.nl/n348.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.