Koninklijke onderscheiding voor Rinie Schunselaar-Henning

woensdag 28 maart 2018 10:22

Rinie Schunselaar-Henning heeft dinsdag 27 maart 2018 een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Hans Vroomen. Mevrouw Schunselaar is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau en kreeg tijdens de bijzondere raadsvergadering de versierselen opgespeld.

Mevrouw Schunselaar-Henning is jarenlang politiek actief geweest. In de gemeente Barendrecht was zij van 1 mei 1990 tot 3 september 1991 raadslid voor de VVD. Van 3 september 1991 tot 13 december 1996 was zij wethouder in deze gemeente. Voor de gemeente Ommen is zij van 11 maart 2010 tot en met 27 maart 2018 raadslid geweest voor de VVD.

Mevrouw Schunselaar nam tijdens de bijzondere raadsvergadering afscheid als raadslid van de gemeente Ommen. Naast mevrouw Schunselaar werd ook afscheid genomen van de raadsleden Alice Makkinga (CDA), Wim te Velthuis (CDA), Johan Wind (CU) en Roosmarijn Wernars (D66).

Donderdag 29 maart 2018 wordt de nieuwe gemeenteraad van Ommen geïnstalleerd tijdens de bijzondere raadsvergadering. Deze begint om 19.30 uur in het gemeentehuis van Ommen.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.