Eerste magazine: De Ommer

donderdag 05 april 2018 15:09

Burgemeester Hans Vroomen presenteert vandaag met trots het eerste editie van De Ommer. Een magazine geschreven door en voor Ommenaren. Samen met Ommense partijen is hier hard aan gewerkt. Volgende week wordt de eerste editie huis-aan-huis verspreid in de gemeente Ommen.

Het twintig pagina dikke magazine komt drie keer per jaar uit. Het gaat over mooie, bijzondere en unieke verhalen in en uit Ommen. "In de gemeente Ommen is zo veel moois te ontdekken," aldus burgemeester Hans Vroomen.

"Met dit magazine willen we inwoners graag verrassen met informatie. Ook voor bezoekers is dit een handzaam magazine met leuke informatie, waarin de mooie elementen van de gemeente nog eens nader worden belicht."

Ontwerpwedstrijd 'Hart van het Vechtdal'
Ommen ligt in het midden van het Vechtdal en is met recht het hart van het Vechtdal. Dit hart krijgt een centrale rol in de campagne. In het magazine, maar ook in andere uitingen komt dit hart terug. Alleen het hart is momenteel nog wit. Inwoners worden uitgedaagd om een ontwerp aan te leveren.

De mooiste inzending wordt gerealiseerd. De afmeting van het hart is ongeveer 90x100 cm. Het belangrijkste is dat het ontwerp moet passen bij Ommen, creatief is en kleurrijk. De ontwerpen/idee├źn kunnen worden ingestuurd door een e-mail te sturen naar hartvanhetvechtdal@ommen.nl. Het winnende ontwerp wordt uitgevoerd.

De gemeente Ommen werkt aan een marketingcampagne 'Hart van het Vechtdal'. Met als doel; meer bestedingen en (economische) vitaliteit voor Ommen.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.