Fietsverkoop THV op 7 juli

dinsdag 26 juni 2018 09:47

Toezicht & Handhaving Vechtdal (THV) houdt op zaterdag 7 juli van 10.30 tot 14.30 uur een fietsverkoop op de locatie Besthmenertol (in de kapschuur) aan de Hammerweg 59c in Ommen.

Van 10.30 tot 12.00 uur is de verkoop uitsluitend voor inwoners van de gemeente Ommen, die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets. Op vertoon van deze aangifte én een geldig legitimatiebewijs kunnen zij na controle hun eigen fiets meenemen of één fiets kopen.

Tussen 13.00 en 14.30 uur is er voor de overige inwoners van de gemeente Ommen de mogelijkheid om van de fietsen die 's ochtends niet verkocht zijn, een exemplaar te kopen.

Prijscategorieën
De fietsen die worden verkocht zijn aangetroffen in de gemeente Ommen. De rechtmatige eigenaar van deze fietsen is niet gevonden.

De fietsen zijn onderverdeeld in prijscategorieën van € 5 tot € 50. Als er fietsen van betere kwaliteit beschikbaar zijn, kan de prijs hoger liggen. De fietsen kunnen alleen contant worden betaald (pinnen is niet mogelijk).

Meer informatie
Voor meer informatie over de fietsverkoop kunt u contact opnemen met Toezicht & Handhaving Vechtdal. Dit kan via het telefoonnummer 088 965 4308.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.