N348 tussen Luttenberg en Lemelerveld van 14 tot en met 18 juni afgesloten

dinsdag 05 juni 2018 08:32

Van donderdag 14 juni 20.00 uur tot en met maandag 18 juni 06.00 uur is de N348 tussen de kruising richting Luttenberg en de afslag Lemelerveld centrum in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

Tijdens de afsluiting wordt een tijdelijke voetgangersbrug geplaatst over de N348 bij Restaurant de Lantaren en wordt het dek gebouwd voor de nieuwe tunnel bij de Oude Twentseweg.

Bij de kruising Lemelerveld Zuid wordt nieuw asfalt aangebracht en extra rijstroken gerealiseerd.

Hinder en omleidingen
Door de afsluiting ontstaat de nodige verkeershinder. Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en vica versa is dan niet mogelijk. Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Ommen en de aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld zijn gedurende de afsluiting beschikbaar.

Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Deze routes vindt u op de website van de provincie Overijssel. Houdt u rekening met extra reistijd.

Verkeersveiligheid
De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog teveel ongelukken gebeuren. Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.