Buurtbus Vilsteren rijdt ook naar Lemele

dinsdag 24 juli 2018 09:51

Buurtbus Vilsteren rijdt iedere werkdag tussen 7.00 en 19.00 uur tussen Dalfsen en Ommen. Vanaf maandag 3 september wordt ook Lemele in de route opgenomen.

Buurtbus Vilsteren rijdt tussen de centra van Ommen en Dalfsen. Vanaf 3 september rijdt de bus niet alleen via Vilsteren, maar wordt ook Lemele aangedaan. De ritten zijn afgestemd op de dienstregeling van de treinen naar Zwolle en Emmen. De bus biedt plaats voor maximaal 8 personen. Als er voldoende ruimte is kan uw fiets, wandelwagen of rollator ook mee.

Vervoersbewijs

U kunt met de buurtbus reizen met uw OV-chipkaart of door een vervoersbewijs te kopen bij de chauffeur. Kinderen kunnen, onder begeleiding van een volwassene, tegen gereduceerd tarief mee.

De vereniging Buurtbus Vilsteren wil het Vechtdal optimaal bereikbaar maken. Vrijwillige chauffeurs verzorgen het vervoer. De buurtbus rijdt niet op zaterdag, zondag en nationaal erkende feestdagen. 

Meer informatie

Op www.buurtbusvilsteren.nl of via de app 9292 vindt u meer informatie over de route en haltes van lijn 568.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.