Buurtbus Vilsteren vanaf 3 september ook naar Lemele

dinsdag 17 juli 2018 15:18

Om het Vechtdal optimaal bereikbaar te maken voor onder meer alle inwoners en toeristen rijdt Buurtbus Vilsteren (lijn 568) vanaf 3 september 2018 ook via Lemele.

De buurtbus rijdt iedere werkdag tussen 07.00 en 19.00 uur van Dalfsen via Vilsteren (en vanaf 3 september Lemele) naar Ommen. Hierbij worden de centra van Dalfsen en Ommen aangedaan. De ritten zijn afgestemd op de dienstregeling van de treinen naar Zwolle en Emmen.

De bus biedt plaats voor maximaal acht personen. Vrijwillige chauffeurs zorgen voor het vervoer. Als er voldoende ruimte is, kan uw fiets, wandelwagen of rollator ook mee worden genomen.

Vervoersbewijs

U kunt met de buurtbus reizen met uw OV-chipkaart, of door een vervoersbewijs te kopen bij de chauffeur. Kinderen kunnen, onder begeleiding van een volwassene, tegen een gereduceerd tarief mee.

Meer informatie over de route en de halte vindt u op www.buurtbusvilsteren.nl of op de app 9292.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.