Expositie 'Vrouwen van Nu' in het gemeentehuis Ommen

dinsdag 03 juli 2018 15:41

De schilderclubs 'Vrouwen van Nu' van Balkbrug en Vinkenbuurt exposeren van juli tot en met september gezamenlijk in het gemeentehuis van Ommen.

De expositie is gebaseerd op het tweehonderdjarig bestaan van de Ommerschans. Om inspiratie op te doen kregen de 'vrouwen van nu' een rondleiding door de Ommerschans.

Ondanks dat de meeste vrouwen al jaren in de omgeving wonen, ontdekten zij tijdens de rondleiding toch weer nieuwe plekken en de verhalen die daarbij horen. De werken zijn ge├»nspireerd op het heden en verleden van het historierijke gebied. Er worden verschillende technieken gebruikt, van acrylverf tot pastelkrijt.

Wandeling
Het is een aanrader om de expositie te bezoeken in combinatie met een wandeling door de Ommerschans. De tentoonstelling is gedurende de maanden juli tot en met september te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Trix Rens via het telefoonnummer 0523 657 132.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.