Gemeente vanaf nu ook via WhatsApp bereikbaar

dinsdag 21 augustus 2018 10:47

De gemeente Ommen is vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp. Inwoners kunnen eenvoudig en snel vragen stellen door een app te sturen naar het nummer: 06-15118506. De gemeente reageert van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur op vragen.

De gemeente wil graag beter aansluiten bij de behoeften van de inwoners. Via WhatsApp kunnen inwoners nog makkelijker vragen stellen. De vragen kunnen over alles gaan: meldingen over de leefomgeving, een vraag over een vergunning, of een afspraak maken voor het verlengen van je paspoort.

Om te appen met de gemeente, voeg je het nummer 06-15118506 toe als contact. Daarna selecteer je het contact en kan er een bericht naar de gemeente worden verstuurd. Het nummer is uitsluitend bedoeld voor WhatsApp-berichten en niet voor bellen of sms’en. De gemeente vraagt geen privacygevoelige informatie via WhatsApp, zoals persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Als dat nodig is, wordt op een andere manier contact opgenomen.

Verbeteren dienstverlening

De gemeente wil het inwoners en ondernemers zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met de gemeente. WhatsApp is een verdere verbetering van de dienstverlening van de gemeente. Het is een eenvoudige manier om met elkaar in gesprek te zijn. Veel inwoners maken gebruik van WhatsApp op zijn of haar smartphone. De gemeente Ommen sluit graag aan bij deze manier van communiceren.

Kijk voor aanvullende informatie op www.ommen.nl/whatsapp 

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.