Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

donderdag 06 september 2018 15:11

Bij een deel van de inwoners van de gemeente Ommen valt rond vrijdag 14 september een vragenlijst op de mat over de tevredenheid naar de afvalinzameling. Onderzoeksbureau Integron voert dit onderzoek voor de gemeente en ROVA uit.

Door een steekproef wordt bepaald wie de vragenlijst ontvangt. Met de resultaten van dit onderzoek krijgt de gemeente inzicht in de tevredenheid over het beleid over afval en grondstoffen en over de inzameling van de verschillende afvalstromen.

Heeft u een vragenlijst ontvangen? Neem dan even de tijd om deze in te vullen. Dit kan door de papieren versie in de bijgevoegde envelop terug te sturen, of door de vragen online te beantwoorden. Antwoorden worden anoniem verwerkt.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.