Heeft u altijd al eens willen wonen en werken op een landgoed?

woensdag 24 oktober 2018 11:48

Dit is uw kans! De bovenste verdieping van Het Laar en het voormalige koetshuis als bedrijfswoning zijn per direct samen te huur. De gehele bovenverdieping van Huize Het Laar wordt door de gemeente Ommen als kantoor/werkruimte te huur aangeboden. Het voormalig koetshuis – ook aan Het Laar 3 – kan als bedrijfswoning gehuurd worden. De bovenverdieping van Het Laar (kantoor/werkruimte) en het voormalige koetshuis worden alleen in combinatie verhuurd.

De landgoederen langs de Vecht zijn een mooi voorbeeld van pracht en praal die de vroegere adel tentoonspreidde. Op de plek waar de Regge en de Vecht samenkomen ligt landgoed Het Laar. Zowel Huis Het Laar, het voormalige koetshuis en het omliggende landgoed zijn aangewezen als Rijksmonument. De woning en het monumentale landhuis zijn omsloten door een gracht voorzien met toegangsweg gelegen in het bos/park en een hertenkamp. Bijzonder aan het naastgelegen park van Huize Het Laar is dat er een mix van verschillende landschapsstijlen aanwezig is. Deze bedrijfswoning en bovenste verdieping in Huize Het Laar liggen op loopafstand van het station (700 m) en nabij het centrum.

Landhuis en woning
De bovenste verdieping van Huize Het Laar heeft een oppervlakte van ca. 258 bruto vloeroppervlak en bestaat uit vier kantoorruimten, twee vergaderzalen, keuken, toilet en berging. Naast de zij-ingang is voldoende parkeergelegenheid. Het voormalige koetshuis heeft als bedrijfswoning een inhoud van bijna 1000 m3 en beschikt over een keuken, bijkeuken, woonkamer, vijf slaapkamers, badkamer en multifunctionele ruimte. De bovenste verdieping van Het Laar en het voormalige koetshuis worden alleen in combinatie verhuurd.

Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke kans? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca van de Velde via 0523-289558 of bianca.vandevelde@ommen-hardenberg.nl. Kijk voor meer informatie op de pagina over Het Laar 2-3.

Voor gegadigden is er op donderdag 1 november van 14.00 tot 16.00 uur de gelegenheid de bovenste verdieping van Het Laar en het voormalige koetshuis te bezichtigen na aanmelding via bianca.vandevelde@ommen-hardenberg.nl.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.