Gemeentehuis gesloten op 24 en 31 december

dinsdag 18 december 2018 14:10

Het gemeentehuis is gesloten op zogenaamde ‘brugdagen’. Dit jaar zijn maandag 24 december en maandag 31 december brugdagen. Als een feestdag slechts 1 dag van het weekend is verwijderd, wordt de tussenliggende dag aangemerkt als een brugdag.

Het gemeentehuis van Ommen is in december op de volgende (brug)dagen gesloten:

  • Maandag 24 december 2018
  • Maandag 31 december 2018

Op deze dagen zijn de medewerkers van de gemeente Ommen ook telefonisch niet bereikbaar.

Aangifte geboorte en overlijden
Alleen voor de aangifte van een geboorte of overlijden is er op 24 december en 31 december 2018 tussen 09.00 en 10.00 uur een ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig. Deze beperkte opening van het gemeentehuis is uitsluitend voor aangifte van geboorte en overlijden. Het is dus niet mogelijk om op 24 december en 31 december een afspraak te maken voor andere diensten.

Een afspraak maken kan weer binnen de reguliere openingstijden op 27 en 28 december en vanaf 2 januari 2019. 

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.