Ommen en Hardenberg starten op 1 januari met eigen ambtelijke organisatie

donderdag 20 december 2018 12:58

De Bestuursdienst Ommen-Hardenberg houdt met ingang van 1 januari 2019 op te bestaan. Vanaf dat moment gaan de gemeente Ommen en de gemeente Hardenberg verder met ieder hun eigen ambtelijke organisatie. De dienstverlening richting inwoners en ondernemers blijft goed geregeld.

De gemeente Ommen en de gemeente Hardenberg starten op 1 januari 2019 met ieder hun eigen ambtelijke organisatie. De gemeente Ommen start met Ommen 4.0: een kleine, slagvaardige en flexibele organisatie die een deel van de taken zelf uitvoert, maar ook veel taken uitbesteedt of inhuurt bij andere partijen. De gemeente Hardenberg gaat op 1 januari 2019 verder met een volledige en professionele organisatie die zelf alle taken en diensten uitvoert. De beide gemeenten blijven als goede buren met elkaar samenwerken.

Dienstverlening goed geregeld
De dienstverlening richting inwoners en ondernemers blijft onveranderd en is ook vanaf 1 januari 2019 goed geregeld.
De gemeente Hardenberg is vanaf 1 januari 2019 bereikbaar via 14 0523, www.hardenberg.nl of via het Whatsappnummer 06 154 869 21.
De gemeente Ommen is vanaf 1 januari 2019 bereikbaar via 14 0529, www.ommen.nl of via het Whatsappnummer 06 151 185 06.

Bestuursdienst Ommen-Hardenberg
De Bestuursdienst Ommen-Hardenberg was sinds 2012 de gezamenlijke ambtelijke organisatie van de gemeenten Ommen en Hardenberg. De gemeentebesturen van Ommen en Hardenberg besloten dit jaar de samenwerking in de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg (BOH) met ingang van 1 januari 2019 te beƫindigen.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.