Wegwerkzaamheden: Deel Schurinkstraat afgesloten

dinsdag 04 december 2018 15:12

Een deel van de Schurinkstraat tussen de rotondes Chevalleraustraat/Strangeweg en Balkerweg/Slagenweg wordt van maandag 10 t/m donderdag 13 december 2018 afgesloten voor het verkeer.

Dit deel van de Schurinkstraat krijgt een nieuwe asfaltlaag. Het fietspad blijft wel open voor fietsers. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Slagenweg en Coevorderweg. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. De werkzaamheden beginnen op maandag 10 december aanstaande onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Vrijdag 14 december is dit deel van de Schurinkstraat weer open voor het verkeer.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.