Toetsingskader evenementen ter inzage

woensdag 13 februari 2019 16:03

Vanaf donderdag 7 februari 2019 ligt de inspraakversie van het ‘toetsingskader evenementen’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is donderdag 21 maart 2019.

Het toetsingskader evenementen heeft betrekking op de werkwijze m.b.t. het verlenen van evenementenvergunningen en de acceptatie van meldingen.


Waar in te zien?

De ontwerpversie van de beleidsnotitie 'Evenementenbeleid' wordt met ingang van donderdag 7 februari 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

 

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene van de gemeente Ommen of als belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het sturen van een e-mail naar hannah.bouma@ommen.nl.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730AC Ommen, onder vermelding van ‘toetsingskader evenementen’.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.