NLdoet Vlieger Museum Ommen

dinsdag 19 maart 2019 16:59

Stichting Space Art is actief is op het gebied van de beeldende kunst, vliegers en cultuur in de meest ruime zin van het woord. Burgemeester Hans Vroomen ging zaterdag 16 maart op bezoek.

Riks Siemons, de drijvende kracht achter het vliegermuseum Space Art in, verteld;"Ondanks de regenbuien en windstoten is er toch veel werk verzet, de vier grote plantenbakken voor het museum aan de Haven Oost zijn weer helemaal opgefleurd met dankbare ondersteuning van de burgemeester. Oude grond en planten verwijderen, ‘Vechtdal’ koeienmest toevoegen en de nieuwe planten erin plaatsen. Ook het gras, onkruid en afgewaaide takken werden bij de voorgevel verwijderd en alles is schoongeveegd. 

Dit alles om het aanzicht in de buurt Haven Oost weer te verfraaien. Tussendoor kon men in het Museum van koffie met koek genieten en gezellig kletsen. Deze dag was er ook de opening van de nieuwe expositie van hele kleine vliegers IFOSK waar iedereen enthousiast over was. Er waren hiervoor zelfs mensen uit Duitsland gekomen die ook nog een bijdrage aan de expositie kwamen geven. Het Vliegermuseum wil hierbij iedereen bedanken voor de medewerking."

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.