College bezoekt Douwe’s Dump in Ommen

dinsdag 21 mei 2019 16:26

Maandelijkse bezoekt het college bedrijven in de gemeente Ommen. Een kijkje in de keuken van een ondernemer levert verrassende inzichten, ervaringen en visie.

 

Vandaag bezocht het college Douwe’s Dump te Ommen.

 

Douwe’s Dump is een van de weinige echte grote dumpzaken van Nederland met een vloeroppervlak van circa 1.600 m², een webshop en een ruime keuze aan (militaire, dumb en nieuwe) artikelen op het gebied outdoor, kamperen, survival en jacht.  

 

Het college werd gastvrij ontvangen door de eigenaar, de heer R. (Reinier) Bron. De heer Bron is optimistisch over de toekomst van zijn bedrijf in Ommen. Klanten buiten Ommen weten hem goed te vinden en zien een bezoek aan zijn winkel zelfs als een (familie)uitje. Voor meer informatie (en webshop): www.douwesdump.nl

 

Op de terugreis naar het gemeentehuis heeft het college nog een kort bezoek en felicitaties gebracht aan een onderneemster in Ommen die Sara heeft gezien (50 is geworden).


Gemeente Ommen: lnkd.in/d-CDCSa 

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.