Feestelijke opening tunnel in Stegeren

maandag 17 juni 2019 15:01

Maandag 17 juni was de feestelijke opening van de fiets- en voetgangerstunnel in Stegeren. Het plaatselijk belang Stegeren-Junne heeft de tunnel onder de voormalige N34 nabij Basisschool CBS Hoogengraven een ‘make-over’ gegeven. Eind mei hebben zij samen met de leerlingen van CBS Hoogengraven en van het Vechtdal College de binnenkant van de tunnel verfraaid met kunstschilderingen. De tunnel had een opknapbeurt nodig omdat deze beklad was met graffiti.

Georganiseerd door Frits Welink (PB Stegeren/Junne) met toespraken van Harry Muskee (Basisschool Hoogengraven) en Marieke de Gooijer (Vechtdal College). Cor Vosselman (directeur Vechtdal College) en Rianne Kroese (Vechtdal College). Gevolgd door het slotwoord van Wethouder Leo Bongers waarna hij de tunnel opende. 

Kijk op deze pagina voor meer foto's

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.