Inloopbijeenkomst Kindplein West Ommen

vrijdag 28 juni 2019 10:48

Afgelopen dinsdagavond is er voor omwonenden van het nieuw te ontwikkelen Kindplein West aan de Tureluur in de wijk de Dante Zuid in Ommen een inloopbijeenkomst over de verdere ontwikkeling van Kindplein West in Ommen gehouden. Hiervoor hebben alle omwonenden een persoonlijke uitnodiging ontvangen. 

Na de eerste bijeenkomst in het najaar van 2018 is er een klankbordgroep in het leven geroepen. De gemeente en schoolbesturen hebben samen met de klankbordgroep in de afgelopen maanden met name overleg gevoerd of de positie van het Kindplein West op het terrein aan de Tureluur en de raakvlakken met het verkeer. De uitkomsten daarvan c.q. het voorkeursmodel van de klankbordgroep is afgelopen dinsdagavond gepresenteerd bij de inloopbijeenkomst.

Leden van de klankbordgroep, de gemeente Ommen en de schoolbesturen hebben het voorkeursmodel aan de hand van een presentatie in de vorm van posters toegelicht en vragen beantwoord. 

Reacties en vervolg
Indien u dit wilt, kunt u uw reacties op het gekozen voorkeursmodel indienen tot en met uiterlijk 9 juli 2019 door het bijgaande reactieformulier in te vullen en in te dienen. 

Uw reacties worden verzameld en bezien door de gemeente Ommen en zo mogelijk teruggelegd bij de schoolbesturen en de klankbordgroep. Het voorkeursmodel zal door de ontwerpers, in de aanbestedingsfase, worden gebruikt als uitgangspunt voor het maken van een ontwerp voor het nieuw te bouwen Kindplein West.

Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar onze projectensite.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.