Woensdag 19 juni informatiemiddag speelplekken van Haven West

donderdag 13 juni 2019 09:53

In december 2018 heeft gemeente Ommen samen met BTL Advies een inloopmiddag georganiseerd voor de inrichting van de speelplekken in Haven West. Hier zijn samen met kinderen en ouders wensen en idee├źn opgehaald voor de inrichting van de speelplekken. De gemeente Ommen en BTL Advies laten graag hun plannen zien tijdens een informatiemiddag op het gemeentehuis.
Iedereen is van harte welkom op woensdag 19 juni van 16.00 tot 19.00 uur in de het gemeentehuis van Ommen, Chevalleraustraat 2, om de plannen te bekijken. Het zou fijn zijn als er die middag kinderen aanwezig zijn. Zij zijn tenslotte degenen die er gebruik van gaan maken. Er worden ook een paar vragen gesteld aan de kinderen om het plan voor de speelplekken verder vorm te geven.
De planning is om direct na de zomer te starten met de aanleg.

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.