Denk mee met Vlierlanden fase 2!

woensdag 03 juli 2019 15:04

Zoals u wellicht om u heen ziet is de Vlierlanden flink in ontwikkeling. Kavels worden verkocht, woningen gebouwd en nieuwe gebieden klaar gemaakt voor verkoop!. De gemeente verwacht binnenkort de laatste kavel van de eerste fase verkocht te hebben. Tijd dus voor verdere uitwerking van het plan de Vlierlanden; tijd voor een volgende fase! Wij gaan dan ook aan de slag met de volgende woongebieden in de Vlierlanden en hebben daarbij uw hulp nodig! In het verleden heeft u aangegeven de Vlierlanden graag te blijven volgen. 

Om ervoor te zorgen dat het aanbod passend is voor de Ommenaren is met behulp van een vragenlijst informatie opgehaald over uw woonwensen. Graag koppelen we de uitkomst hiervan aan u terug. Verder gaan wij graag met u in gesprek over wat u verwacht van een nieuwe woonwijk. Denk daarbij onder andere aan groen, spelen, water of parkeren. Ook willen wij graag met u het gesprek voeren over de uitstraling van de woningen. Welke verwachtingen heeft u daarbij? Wij waarderen uw interesse en daarom nodigen wij u graag uit om met ons hierover van gedachten te wisselen tijdens de informatiemarkt van woensdag 10 juli vanaf 19.00 uur in de hal van het gemeentehuis.

Wanneer u niet kan komen maar toch vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met het woonteam van de gemeente Ommen via woonteam@ommen.nl

Ommer Nieuws

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in het Ommer Nieuws. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Weblogs

De burgemeester blogt over zijn afgelopen week in de 'Week van de Burgemeester'. Ook de wethouders houden een weblog bij. Lees de weblogs.

Nieuwsbrief

Wilt u ook het nieuws, de mededelingen en de laatste ontwikkelingen van de gemeente Ommen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.